COSTA NAVARINO

«Βραβείo Ελληνικής Κουζίνας» για τα

εστιατόρια “Taverna” και “Barbouni”

 

Τα εστιατόρια “Taverna” και “Barbouni” στο Navarino Dunes της Costa Navarino ξεχώρισαν στην τελετή των «Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας», ανάμεσα στα κορυφαία εστιατόρια της χώρας που αναδεικνύουν την ελληνική γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα.

Ο νέος γαστρονομικός θεσμός του περιοδικού «Αθηνόραμα» και του “Alpha Guide” επιβράβευσε σε μια λαμπρή τελετή στη Θεσσαλονίκη την αφρόκρεμα της ελληνικής κουζίνας, ενώ τα βραβεία εκ μέρους της ΤΕΜΕΣ παρέλαβε ο κ. Andre Scheri, Executive Assistant Manager, Navarino Dunes - Costa Navarino.

Υπό την καθοδήγηση του Chef Χρύσανθου Καραμολέγκου, ενός από τους πλέον δημιουργικούς και ταλαντούχους σεφ, τα εστιατόρια “Taverna” και “Barbouni” παρουσιάζουν μενού που αξιοποιούν τα αγνά προϊόντα της περιοχής, τις πρώτες ύλες από τοπικούς προμηθευτές και φάρμες, και δημιουργούν μία ξεχωριστή εμπειρία σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας.

 

Η δε προσέγγιση στα δύο εστιατόρια ακολουθεί τη φιλοσοφία της Costa Navarino για αναβάθμιση και προώθηση της τοπικής και ελληνικής γαστρονομίας, αξιοποιώντας τις πρώτες ύλες της περιοχής, αλλά και τα προϊόντα από τους κήπους και ελαιώνες του προορισμού. 

Πρόσφατα Άρθρα