Εν Καλάμαις

του Πέτρου Α. Τσώνη

 

Αρκετός καιρός, φίλοι αναγνώστες, πέρασε από την τελευταία έκδοση του περιοδικού μας και με το δίκιο σας αρκετοί από εσάς ανησυχήσατε.
Καταρχάς, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που δείξατε με κάθε τρόπο ότι μας αγαπάτε και ότι το Flash σας έλειψε.
Εξηγούμεθα: Η οικονομική κρίση δε θα μπορούσε να αφήσει απέξω και τον περιοδικό επαρχιακό Τύπο (ναι, υπήρχε και τέτοιος, έστω κι αν μετρούνταν στα δάχτυλα του ενός χεριού). Πέρασαν αρκετές σκέψεις από το μυαλό μας, όπως να αναστείλουμε την έκδοση, περιμένοντας καλύτερες μέρες, να μειώσουμε τις σελίδες και την ποιότητα ή να επιμηκύνουμε το χρόνο μεταξύ των εκδόσεων. Απορρίψαμε τις δύο πρώτες, αφού ούτε την ασπίδα είμαστε μαθημένοι να πετάμε ούτε να κοροϊδεύουμε τους αναγνώστες μας.
Προτιμήσαμε να μειώσουμε τα τεύχη, να κρατήσουμε την ποιότητα της έκδοσης και το σεβασμό απέναντι σε όλους εσάς που χρόνια επιβραβεύετε το έργο μας. Παράλληλα, δουλέψαμε σκληρά για την έκδοση του Χρήσιμου Οδηγού της Μεσσηνίας, που και φέτος θα είναι κοντά σας, προβάλλοντας στις σελίδες του τη μεσσηνιακή επιχειρηματικότητα και παρέχοντάς σας χρήσιμες πληροφορίες για την αγορά και τους επαγγελματίες. Για μια ακόμα φορά θέλω από αυτές τις γραμμές να ευχαριστήσω όλους εσάς που με κάθε τρόπο στηρίζετε την προσπάθειά μας.
Ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες, σας ευχόμαστε υγεία, προκοπή και Καλή Λαμπρή!

Πρόσφατα Άρθρα